Òrgans de govern

Mercè Codina Garcia

Presidenta

La Mercè, nascuda l’any 1962, és l’ànima del projecte. Una dona perseverant que ha mogut cel i terra per fer possible que l’entitat s’hagi pogut constituir; plena d’esperança i resiliència per generar un impacte positiu en la prevenció i cura del Sarcoma. Creu fermament en el poder de la col·laboració. En el seu temps lliure gaudeix molt de la natura i dels viatges en família.

Ramon Rovira Martínez

Secretari

En Ramon, nascut l’any 1964, forma part del patronat de FundARC. Té la creença ferma que col·laborar és la clau per millorar l’esperança de vida de les persones diagnosticades amb Sarcoma i la cura d’aquestes. Li agrada el senderisme i llargues passejades amb la seva gossa, la Fosca.

Cristina Coca Fraile

Vocal

La Cristina, nascuda l’any 1986, és una jove que forma part del Patronat de l’entitat amb valors solidaris que considera que cada persona podem aportar el nostre granet de sorra en la prevenció i cura del Sarcoma. Li agrada practicar el Jiu-Jitsu i compartir àpats.

Jordi Poch Chumillas

Vocal

En Jordi, nascut l’any 1979, és un jove que també forma part del Patronat. Compromès amb la missió de l’entitat, considera que la col·laboració i la solidaritat social poden ser essencials en la prevenció i cura de les malalties minoritàries com el Sarcoma. En el seu temps lliure, gaudeix de la lectura, la programació d’aplicacions, l’esport i de les passejades per la natura amb els seus gossos.

Desplaça cap amunt